GRATIS BEZORGING
vanaf 100,00
(binnen Nederland)

World Wide ShipmentPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Toon per paginaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Toon per pagina

Jurken online bestellen

Bij Fashion Boutique Femelle bestel jij je online jurken snel en veilig. Wij selecteren met de uiterste zorg onze jurkjes op pasvorm en kwaliteit. Onze collectie jurken is veelzijdig en apart met bekende merken die je niet op elke hoek van de staat vind. Je shopt daarmee een unieke stijlvolle jurk. Wist je dat wij alle jurken die wij online aanbieden op voorraad hebben? Bestel jij jouw jurkje dus bij ons online, dan heb je het al binnen enkele dagen in huis. En mocht onverhoopt je jurkje niet zijn wat jij ervan had verwacht, dan kun je het gewoon retour zenden. 
Wat voor advies kunnen wij geven bij het aankopen van jurken online.
Online een jurk bestellen kan best lastig zijn als je niet weet hoe een bepaald merk valt. Wij hebben daarom bij elke jurk een maatschema geplaatst welke zichtbaar wordt wanneer je een maat selecteert. Mocht deze niet zichtbaar worden, dan meten wij heel graag de maten speciaal voor jou op. Je kunt dan een e-mail sturen naar onze klantenservice. Bellen is uiteraard ook mogelijk (zie onze contactgegevens). Hoe een jurk valt kan met verschillende zaken te maken hebben. Zo kan het zijn dat de ene jurk heel rekbaar is terwijl een andere jurk dit niet is. Dit kan bepalend zijn voor jouw maat. Jurken gemaakt van bijvoorbeeld linnen of katoen verdoezelen op een subtiele wijze oneffenheden. Kortom heeft een corrigerende werking. Houd jij meer van stoffen die soepel vallen zoals tricot jurken kunnen in combinatie met Viscose en Elashan voor een fijn draagcomfort zorgen. In combinatie met Trinny and Susannah shapewear verdoezel je in deze mooie jurken evt. oneffenheden. Wist je trouwens dat heel veel BNN-ers ook shapewear dragen? Niet voor niets natuurlijk, ook zij willen er perfect uitzien in hun jurkjes. Het silhouet van je lichaam is door shapewear mooi aangezien ze een afslankende werking hebben.

Benieuwd naar alle jurkjes online van onze merken?후원 혜택

Studio32 Tilburg  |   © 2014 Fashionboutique Femelle follow boutiquefemelle on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista