Fashionboutique Femelle steunt Bont voor Dieren! Jij ook?

Bont voor Dieren is een stichting die zich inzet vóór de dieren en tégen bont. Wij vinden dat je geen dieren moet doden om van hun vacht een bontartikel te maken. Het fokken en bejagen van dieren voor bont moet verboden worden. Bont is een overbodig en wreed product en niemand heeft bont nodig om zich mooi en warm te kleden. 
Fashionboutique Femelle steunt maandelijks Bont voor Dieren door middel van een donatie! Doe jij ook mee (alsjeblieft…)? 
Alleen dieren dragen bont!

Bont voor dieren is op Facebook te volgen ---> https://www.facebook.com/bontvoordieren

Steun ook bont voor dieren! Thanx namens alle lieve bontdiertjes en namens ons! XOXO


Bont

Bont is de pels van (voornamelijk wilde) dieren die enkel voor hun vacht worden gefokt en gedood. Bont betreft niet alleen de huid van gefokte dieren, maar ook van wilde dieren die bijvoorbeeld gevangen zijn door middel van een wildklem of via jacht. Bont voor Dieren zet zich primair in voor de dieren die slachtoffer zijn van de afschuwlijke bontindustrie. Tegenwoordig wordt er in de mode echter gebruikt gemaakt van meer dierlijke materialen, zoals ook leer, zijde en wol. Veel mensen vragen zich af hoe het met deze dierlijke materialen zit. Bont voor Dieren geeft uitleg en reikt hierbij ook graag een aantal diervriendelijke alternatieven aan. 


Mode

Begin jaren tachtig kwam er een einde aan de eeuwenlang onbetwiste positie van de bonthandel. De mensen werden zich meer en meer bewust van het dierenleed dat met bontmode gepaard gaat en de modewereld verloor meer en meer haar belangstelling voor bont. Veel prominente mensen spreken zich uit tegen bont. Zij steunen de campagnes van Bont voor Dieren, zoals Georgina Verbaan, Henny Huisman, Vincent Bijlo, Marian Mudder en nog vele anderen. Randjes, mooi niet! De bontindustrie probeert als wanhoopsoffensief bont sluipenderwijs weer in het straatbeeld te krijgen. Met bont verwerkt in kragen en manchetten. Van de miljoenen vossen die elk jaar wereldwijd worden gefokt eindigt 90% als bontgarnering aan revers, capuchons, manchetten en kragen. Een steeds groter deel van het bont afkomstig van de 50 miljoen nertsen wereldwijd is hetzelfde lot beschoren. Bont voor Dieren houdt het publiek alert op de herkomst van bont om zo de sluipende terugkeer van bont in het straatbeeld te bestrijden, want bontgarnering is niets minder dan een opstapje naar een hele bontjas.후원 혜택

Studio32 Tilburg  |   © 2014 Fashionboutique Femelle follow boutiquefemelle on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista