Betalen

1) iDEAL
2) Overboeking
3) Paypal
4) Klarna Factuur (op rekening tot 100 Euro)

(Al onze productprijzen zijn inclusief 21% BTW).

Niet goed? Geld terug! (zie leveringsvoorwaarden)
Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen!


We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je de mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.


Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door fashionboutiquefemelle.com worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je volledige gegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de 2 betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

1. Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.
- iDEAL, online betalen via Postbank, Rabobank en ABN AMRO
- Paypal, online betalen met uw eigen bank of creditcard gekoppeld aan een paypal account. 
Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.paypal.nl
- een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door fashionboutiquefemelle.com.
2. Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat je order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Je kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:
- overboeking via Nederlandse bank- of girorekening

- Klarna factuur (zie betalen via Klarna Factuur op onze webshop)

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een betalingsbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De betalingsbevestiging per e-mail geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. fashionboutiquefemelle.com is gerechtigd om aanvullende informatie op te vragen.
후원 혜택

Studio32 Tilburg  |   © 2014 Fashionboutique Femelle follow boutiquefemelle on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista