Algemene Voorwaarden

Als je bij Fashionboutique Femelle een bestelling plaatst, ben je akkoord gegaan met de volgende voorwaarden: 

1.PRIJZEN

1.1. Prijzen 
Alle genoemde prijzen in de webshop www.fashionboutiquefmelle.com zijn inclusief BTW in euro's en exclusief de verzendkosten. 
1.2. Vrijblijvendheid 
Alle aanbiedingen op de website van Fashionboutique Femelle zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.  
1.3. Fouten 
Fashionboutique Femelle kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden als je redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de aanbieding een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.


2. VERZENDING 

2.1. Verzending via Selektvracht en PostNL
Fashionboutique Femelle verzendt artikelen via de pakketservice van Selektvracht en PostNL. Mocht je niet thuis zijn dan zul je een notitie in je brievenbus vinden waarin aangegeven is dat het pakketje eventueel bij de buren is afgegeven. De bezorger van Selektvracht en PostNL biedt jouw pakketje twee keer aan. Ben je allebei de keren niet thuis? Dan kun je het pakketje ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Bij bezorging door postNL). De bezorger laat een briefje achter waarop je precies kunt zien waar dat is.

 

2.2.  Verzendkosten 
Een bijdrage in de verzendkosten wordt apart, voorafgaand aan het moment van bestellen, aan je vermeld. Deze bijdrage kan afhankelijk zijn van de order grootte en het land van bestemming. De bijdrage in de verzendkosten wordt bij een retournering niet terugbetaald! In Nederland bedragen standaard de verzendkosten 5,95 euro per pakket (met track en trace nummer). Bij bestellingen vanaf 100 euro is bezorging binnen Nederland gratis. 

Wenst u een pakketje met normale brievenbus post (lager tarief tot max. € 3,50) te laten verzenden, dan is dit mogelijk. (Enkel wanneer het pakketje door de brievenbus opening kan!)

Let wel: aangezien het pakketje met brievenbus post niet gevolgd kan worden door middel van een track en trace nummer kan Fashion Boutique Femelle niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal door onrechtmatige personen.


3. BESTELLINGEN

3.1 Verwerken van bestellingen 
Op het moment dat je de bestelling plaatst, wordt je bestelling in ontvangst genomen. Je ontvangt altijd een bevestiging van de bestelling per e-mail. Hierop vind je het totaalbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten en de betalingsgegevens. Wanneer je via iDeal betaalt, is deze e-mail enkel een bevestiging. Je hoeft het geld dus niet meer over te maken. Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving, vind je alle benodigde gegevens op de bevestiging e-mail. De bestelde artikelen blijven eigendom van Fashionboutique Femelle totdat aan de betalingsverplichting is voldaan.

3.2. Termijn bankoverschrijving 
Betaal je per bankoverschrijving, dan wordt een bestelling maximaal 5 dagen voor je gereserveerd. Is de betaling na 5 dagen nog niet ontvangen, dan gaat de kleding weer terug in de verkoop. 

3.2.1  Klarna factuur 

Eerst zien en dan pas betalen!

 

Nieuw in onze webshop!

Achteraf betalen met Klarna Factuur. (enkel voor Nederland)
Koop nu en betaal pas over 14 dagen! 

Voor klanten binnen Nederland is het mogelijk om tot een bestelbedrag van € 99,95 achteraf te betalen via Klarna Factuur. 
Als u kiest voor achteraf betalen met Klarna Factuur ontvangt u eerst uw bestelling in huis en heeft u 14 dagen(!) de tijd om deze te betalen. 
Evt. retouren dienen binnen 7 dagen na ontvangst weer bij ons binnen te zijn. Artikelen die na 7 dagen bij ons binnen komen kunnen niet meer gecrediteerd worden!
De kosten voor een Klarna bestelling bedraagt € 3,95. Wanneer u besluit uw volledige bestelling te retourneren dienen zowel deze kosten (€ 3,95) als € 5,95 verzendkosten door u voldaan te worden aan Klarna!

Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. 
Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van € 99,95 en om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. 
Het verzend- en factuuradres moet hetzelfde zijn. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. 

3.3. Afhandeling bestellingen 
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. De site wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar het kan incidenteel voorkomen dat een artikel al gereserveerd is omdat iemand je net voor was. Wanneer dit het geval is, sturen we altijd een bericht. 

3.4. Je bent verplicht de gekochte producten af te nemen op het moment waarop deze je ter beschikking worden gesteld. 

3.5. Indien je de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor de levering bestemde producten worden opgeslagen voor jouw risico en rekening. 

3.6. Indien je zelf een verkeerd adres heeft opgegeven voor de levering, dan zijn de extra verzendkosten voor jouw rekening. 

3.7. Bij overschrijding van de maximale levertijd van 30 dagen heb je het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Hiervoor dien je een e-mail of brief aan Fashionboutique Femelle te sturen. Eventuele betalingen worden in dat geval binnen 5 dagen na de kennisgeving aan je geretourneerd. 


4. BEZORGING 

4.1. Bezorging
Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling te verwerken en te verzenden. Bestellingen die vóór 18.00 uur geplaatst worden, verzenden we normaliter dezelfde dag (di-woe-do) mits ze voorradig zijn. Bestellingen die op vrijdag 
vóór 15.00 uur geplaatst worden, verzenden wij normaliter dezelfde dag. Bestellingen die op vrijdag na 15.00 uur geplaatst worden, worden omgezet naar de eerst volgende verzenddag (dinsdag). Wij zijn niet aansprakelijk voor bij Selectvracht of PostNL zoekgeraakte stukken en of pakjes. Gaat er echter onverhoopt iets mis of duurt de levering erg lang, neem dan contact met ons op.

4.2. Complete bestelling
Indien je bestelling meerdere artikelen omvat en deze niet allemaal voorradig zijn, worden zij pas verstuurd wanneer de bestelling helemaal compleet is. Hierover ontvang je z.s.m. een e-mail.

4.3. Transportrisico’s 
Gedurende het transport van de artikelen zal Fashionboutique Femelle het risico dragen in geval van schade, diefstal of verlies van de artikelen. Op het moment van aflevering van de artikelen zal dit risico op jou overgaan. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor wat er met de artikelen gebeurt.


5. GEGEVENS

5.1. Zorg voor jouw privacy 
Fashionboutique Femelle garandeert dat al je gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder jouw toestemming. 

5.2. Intern gebruik 

Fashionboutique Femelle zal je gegevens verwerken in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die zij met je heeft gesloten na te kunnen komen en/of jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast kan je e-mailadres worden gebruikt om je op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn (nieuwsbrief), tenzij je daarvoor geen toestemming hebt gegeven.
 
 
6. RUILEN EN RETOURNEREN

6.1
 Fashionboutique Femelle garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de op de website vermelde specificaties. 

6.2. Zichttermijn
Je bent gerechtigd zonder opgave van reden de overeenkomst binnen 7 dagen na ontvangst van het betreffende product te ontbinden. Fashionboutique Femelle zal dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product het door jou betaalde bedrag retourneren mits het betreffende product onbeschadigd is, niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de originele verpakking en kaartjes. 

Kaartjes/Labels mogen nimmer verwijdert worden! Deze zitten met een speciale sluiting vast aan het artikel. Wanneer deze sluiting niet meer aanwezig is gaan wij er van uit dat het artikel gedragen is.


6.3. Vooronderzoek  

Wij streven ernaar de kleding zo duidelijk mogelijk te omschrijven als het gaat om de stof van het kledingstuk, maatvoering en andere eigenschappen. Wij verzoeken je voorafgaand aan de bestelling de kledingstukken zoveel mogelijk na te meten aan de hand van goed passende bestaande kleding. Heb je hier een vraag over? Bel of mail ons erover. Zo weet je zeker dat je het juiste artikel in de juiste maat bestelt. 

6.4. Onderzoeken bij ontvangst 
Na ontvangst  dien je de artikelen meteen of in ieder geval zo snel mogelijk te onderzoeken. Onderzoek of kwaliteit en kwantiteit van het geleverde overeenstemmen met datgene wat je met Fashionboutique Femelle bent overeengekomen, althans voldoet aan de eisen die daaraan in het normale (handels)verkeer gelden. 

6.5. Ruilen 

Ruilen behoort tot de mogelijkheid mits het kledingstuk in de oorspronkelijke staat (dus met de kaartjes eraan en zonder beschadigingen) en ongebruikt binnen 7 dagen na ontvangst retour wordt gezonden. Wil je niet ruilen maar alleen retourneren? Dan vergoeden wij het aankoopbedrag van het retour.


6.6. Aansprakelijkheid 

Voor gevolgen van tekstfouten kunnen wij helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden. Kleuren kunnen soms iets afwijken afhankelijk van de kleurinstellingen op je computer. Houd hier rekening mee. Twijfel je over de kleur? Neem dan contact met ons op.

6.7. Retourvoorwaarden 
- Bij het retourneren van de artikelen dient een volledig ingevuld retourformulier te worden bijgevoegd. 
- Retourneringen dienen gefrankeerd verzonden te worden, ongefrankeerde retourneringen worden niet geaccepteerd. 
- De artikelen dienen ongebruikt en in de originele verpakking met aanhangende kaartjes te worden verzonden.

- Verzendkosten worden niet vergoed.


6.8. Retourneren in verband met een klacht 
Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen wij de kleding en verwerken wij de bestelling. Toch kan er wel eens iets misgaan:

  1. Per ongeluk is het verkeerde artikel toegezonden
  2. Je bestelling is tijdens de verzending beschadigd geraakt
  3. Een artikel vertoont een fabricagefout

Meld ons een eventuele klacht zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je het artikel terug zend even contact met ons op, want de klacht moet wel duidelijk zichtbaar en kenbaar worden gemaakt. Vanzelfsprekend sturen wij een eventueel vervangend item kosteloos naar je toe. Mocht een artikel niet meer voorradig zijn dan zal het volledige bedrag binnen 5 werkdagen aan je vergoed worden. 

6.9. Klacht te laat
Indien je de klacht pas na 5 werkdagen bij Fashionboutique Femelle indient, zijn wij gerechtigd alle kosten voor reparatie of vervanging, inclusief administratie-, verzend- en voorrijkosten in rekening te brengen. 

Heeft u een gegronde reden voor retournering na het retourtermijn van 7 dagen dan zal een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag aan u uitgegeven worden. Deze tegoedbon code ontvangt u per e-mail en kunt u vrij besteden op alle artikelen in onze webshop.


6.10. Vervallen garantie
Jouw garantie op artikelen vervalt wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Fashionboutique Femelle wijzigingen zijn aangebracht of geprobeerd zijn aan te brengen. De garantie vervalt ook wanneer je het artikel hebt gebruikt voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is. 

6.11. Eigendomsvoorbehoud
Fashionboutique Femelle blijft volledig eigenaar van het geleverde artikel tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan.


7. BETALING

7.1. Betaalmethode selecteren 
Tijdens het tot stand komen van de overeenkomst bepaal je zelf op welke wijze de betaling tot stand zal komen. Je kunt betalen met iDeal, Paypal, Via een bankoverschrijving of Betalen op Rekening (achteraf) via Klarna Factuur. 

7.2. Levering na betaling
Fashionboutique Femelle gaat pas over tot levering van het product wanneer de betaling daarvoor door haar is ontvangen. Uitzondering hierop is betaling via betalen op rekening (Klarna). In dat geval betaal je het bedrag van de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen aan Klarna. 

7.3.  Incassokosten
Als je in gebreke blijft aan je betalingsverplichtingen te voldoen, kan Fashionboutique Femelle niet alleen aanspraak maken op de wettelijke rente over het verschuldigde bedrag, maar ook op alle redelijke kosten die Fashionboutique Femelle moet maken ter verkrijging van haar vordering buiten rechte. De incassokosten worden vastgesteld op in ieder geval 15% van de hoofdsom; als Fashionboutique Femelle kan aantonen dat zij hogere kosten heeft moeten maken, dan komen ook deze voor vergoeding in aanmerking.


8. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN 


8.1. Intellectuele eigendomsrechten 
De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot de website van Fashionboutique Femelle, waaronder de rechten op de teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, foto’s en overig beeldmateriaal, formats, software, merken (inclusief domeinnamen) en overige materialen, liggen bij Fashionboutique Femelle en de fabrikanten van de betreffende producten . 

8.2. Verveelvoudiging 
Je bent niet toegestaan om (onderdelen van) de website ter beschikking te stellen aan anderen. Je mag deze ook niet verveelvoudigen door downloaden. 

8.3. Wijzigingen aanbrengen 
Je bent niet toegestaan om veranderingen in de geleverde artikelen aanbrengen, tenzij uit de aard van het geleverde anders volgt of schriftelijk anders is overeengekomen. 

8.4. Links aanbrengen 
Je mag alleen een hyperlink naar de website van Fashionboutique Femelle maken als je dat doet voor informatieve doeleinden. Het aanbrengen van een hyperlink voor enig ander doel, zoals een commercieel doel, is verboden.


9.  AANSPRAKELIJKHEID

9.1. Aansprakelijkheid 
Indien door Fashionboutique Femelle geleverde producten gebrekkig zijn, is de aansprakelijkheid van Fashionboutique Femelle jegens jou beperkt tot hetgeen in deze Algemene Voorwaarden onder artikel 6 is geregeld. 

9.2. Beperking 
De aansprakelijkheid van Fashionboutique Femelle voor directe of indirecte schade is in ieder geval altijd beperkt tot een bedrag, gelijk aan de koopprijs van het gebrekkige product, tenzij de schade is te wijten aan opzet en/of grove schuld, dan wel onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik door jou zelf. 

9.3. Uitsluiting 
Fashionboutique Femelle sluit hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, op enige wijze ontstaan door en/of voortvloeiend uit de onmogelijkheid de website te gebruiken, het feit dat bepaalde informatie op de website onjuist, onvolledig of niet actueel is en het onrechtmatig gebruik van de systemen van Fashionboutique Femelle, waaronder de website, door een derde.


10. DIVERSEN

10.1. Afwijkingen Algemene Voorwaarden
Eventuele afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden kunnen uitsluitend schriftelijk worden overeengekomen. Aan dergelijke afwijkingen kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot later aangegane rechtsverhoudingen. 

10.2. Erkenning elektronische communicatie
De administratie van Fashionboutique Femelle geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door jou gedane aanvragen en/of bestellingen. Je erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. 

10.3. Nietigverklaring

Indien en voor zover enige bepaling van de Algemene Voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden onverminderd van kracht blijven. Fashionboutique Femelle zal dan een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.


 11 CADEAUBONNEN - TEGOEDBONNEN - ACTIECODES

In aanvulling op de Algemene voorwaarden zijn deze cadeaubon-, tegoedbon en actievoorwaarden van toepassing op de cadeaubonnen, Tegoedbonnen en Actiecodes die worden aangeboden door Fashionboutique Femelle. Door gebruik te maken van de cadeaubon, tegoedbon en/of actiecode stem je in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.
 
11.1.
 Deze voorwaarden zijn van toepassing op cadeaubonnen en tegoedcodes die worden aangeboden door Fashionboutique Femelle of die in samenwerking met partners bij acties worden verstrekt.
 
11.2. Iedere cadeaubon of tegoedbon is voorzien van een unieke code. Dit is een combinatie van cijfers en/of letters. Iedere cadeaubon/tegoedcode wordt slechts eenmaal verstrekt. Je dient de cadeaubon en/of de tegoedcode zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies van de cadeaubon/tegoedbon vindt geen vergoeding plaats. Alleen ongebruikte cadeaubonnen en tegoedcodes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek te worden verstrekt. Fashionboutique Femelle behoudt zich het recht voor om een cadeaubon/tegoedbon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele mail met cadeaubon/tegoedbon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 
11.3. Om een cadeaubon of tegoedbon te gebruiken dien je de door jouw geselecteerde producten in de winkelwagen te plaatsen. Tijdens het bestelproces vul je vervolgens de exacte code in binnen de kolom Actiecode of Tegoedcode en klik je op Code controleren.
 
11.4. De waarde, cadeaucode en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je, indien afwijkend van deze voorwaarden, op de cadeaubon. 
 
11.5. Cadeaubonnen of tegoedbonnen uitgegeven door Fashionboutique Femelle en eventuele partners zijn uitsluitend inwisselbaar ter zake van aankopen bij de desbetreffende webwinkel, dat wil zeggen www.fashionboutiquefemelle.com.
 
11.6. Je kunt per bestelling maximaal 1 Actiecode en/of 1 Tegoedcode inleveren. 
 
11.7. Cadeaubonnen of vouchers kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 
11.8. Cadeaubonnen of een gedeelte van de waarde van een cadeaubon zijn niet inwisselbaar voor geld.
 
11.9. Van reeds gebruikte cadeaubonnen is geen informatie m.b.t. cadeauboncode beschikbaar bij Fashionboutique Femelle.
 
11.10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: Ideal (internetbankieren), Paypal, overboeking of betalen op factuur (achteraf).
 
11.11. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 
11.12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.
 
11.13. Het is niet toegestaan actiecodes met een algemene code, welke te gebruiken zijn voor een bepaalde periode, voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden te gebruiken mits Fashionboutique Femelle hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven.
 
11.14. Fashionboutique Femelle staat niet in voor de werking van cadeaubonnen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik dan wel niet kunnen gebruiken van cadeaubonnen ontstaat. Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Fashionboutique Femelle. In dit geval is de aansprakelijkheid beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken.
 
11.15. Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.
 
11.16
. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via [email protected] of tel. +31 (0)13 211 83 88.


12. TOEPASSELIJK RECHT 

12.1. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter. Deze Algemene Voorwaarden kunnen te allen tijde door Fashionboutique Femelle aangepast worden. Fashionboutique Femelle adviseert daarom de Algemene Voorwaarden regelmatig te bekijken.

Je moet ervoor zorgen dat de gegevens die je aan Fashionboutique Femelle verstrekt, juist, volledig en actueel zijn. Ook garandeer je dat je wettelijk bevoegd bent op enige wijze gebruik te maken van de webwinkel. 

 후원 혜택

Studio32 Tilburg  |   © 2014 Fashionboutique Femelle follow boutiquefemelle on twitter Follow Me on Pinterest fashiolista